Το "σπίτι" μας

   Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πετρούπολη, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να ανοίξω το δικό μου χώρο κάπου αλλού.

“Σαν το σπίτι σας” ονομάστηκε το οικοδιδασκαλείο για τους μικρούς μου μαθητές του Δημοτικού. “Σαν το σπίτι μου” το νιώθω εγώ.

Ποια είμαι εγώ ?

Ονομάζομαι Μουγιάκου Ελίζα και είμαι Φιλόλογος. Σπούδασα στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2005 έως το 2009, όπου και ορκίστηκα. Παρόλο που το αντικείμενο μου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, από νωρίς κατάλαβα ότι η αγάπη μου για τα μικρά παιδιά θα με οδηγήσει σε άλλους δρόμους. Έτσι άρχισα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Επιστρέφοντας στην Αθήνα γνώριζα καλά τι ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στην ζωή μου. Από τότε έως σήμερα έκανα αμέτρητα ιδιαίτερα μαθήματα, εργάστηκα σε άλλα Κέντρα Μελέτης και φροντιστήρια, αλλά και σε ιδιωτικό σχολείο τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο.

Οι γνώσεις μου έγιναν περισσότερες, αλλά πιο πλούσια έγινε η καρδιά μου. Όλα όσα έμαθα λοιπόν, αυτά που ήθελα να κάνω, αλλά δεν μου επιτρεπόταν και όσα αντιλήφθηκα ότι ήταν λάθος και πρέπει να αλλάξουν με έκαναν να αποφασίσω αυτό το νέο ξεκίνημα. Τολμηρό και δύσκολο, αλλά και τόσο μαγευτικό. Όσο έχω την αγάπη αυτών των παιδιών, δεν φοβάμαι τίποτα.

Έχετε απορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες μας ? Ελάτε να μιλήσουμε από κοντά !